duminică, 15 august 2010

Am inscris proiectul international ,, Diferiti, dar egali " in competitia nationala Tara lui Andrei si Clipe de Inspiratie si va rog sa-l votati .

Am participat la ,, Cafeaua de dimineata " pentru a promova si a obtine voturi pentru proiectul International ,, Diferiti, dar egali " pe care l-am depus in competitia nationala Tara lui Andrei in luna septembrie si decembrie.
http://www.taraluiandrei.ro/Orasul-tau/arhiva-proiecte/August-2010.html
http://www.taraluiandrei.ro/Orasul-tau/arhiva-proiecte/Decembrie-2010.html

Am depus acest proiect si am nevoie de votul dumneavoastra pentru ca elevii cu cerinte educative speciale sa aiba un club de arta si creatie in cadrul Scolii Speciale Caransebes , incerc sa realizez acest club de 3 ani , de aceea l-am promovat la televiziunea locala
Toata operatiune de a vota dureaza 3 minute .
Va rog sa votati si promovati proiectul ,, Diferiti , dar egali " urmand urmatorii pasi : Va faceti cont aici http://www.taraluiandrei.ro/cetateni/inregistrare.html apoi confirmati inscrierea pe adresa de mail cu care v-ati inscris pe site dand click pe linkul de inregistrare - se poate ca mesajul de confimare a inscrierii sa fie in spam .
Apoi dai click pe acest link http://www.taraluiandrei.ro/Orasul-tau/arh...ugust-2010.html , va logati si votati proiectul Diferiti, dar egali .
Pe blogul proiectului http://proiectinternationaldiferitidaregali.blogspot.com/ am postat si pasii care trebuie parcursi daca aveti probleme in timpul votului : . Dupa ce votezi apasati imi place pe acest link http://www.facebook.com/pages/Caransebes/International-project-Different-but-equal/112676022090223?v=wall ://http://www.facebook.com/pages/Caran...2090223?v=wall - grupul care a votat pentru a fi la curent cu activitatile proiectului si daca doriti va puteti alatura activitatilor pe care le-am propus in cadrul proiectului :
- luna Decembrie - expoziție internațională ,, Nașterea Domnului, motiv de bucurie și sărbătoare a întregii creștinătăți .
- luna Aprilie- concurs internațional ,, Învierea Domnului și renașterea spirituală a întregii umanități .- luna Mai - ,, Simpozionul internațional ,,Rolul creativității și inovării didactice în combaterea excluziunii sociale " și organizarea Zilei Porților Deschise la Școala Specială Caransebeș . - luna Iunie - ,, File de Religie și Istorie " - deplasarea impreuna cu elevii implicati in proiect într-o excursie pentru a vizita mănăstirile, muzeele și alte obiective istorice si turistice .

Ziarul Argument 
 Ziarul 7 zile 
  Ziarul Jurnal de Caras-Severin - CAON 

Tot in luna decembrie am depus proiectul in competitia Clipe de Inspiratie .
http://clipedeinspiratie.ro/2010/12/05/proiect-international-diferiti-dar-egali/

Niciun comentariu:

Oferte

Tizo.ro